Nez Demir kimdir? Nez Demir kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Nez Demir kimdir? Nez Demir kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasına dahil olan Nez Demir son zamanlarda insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi Nez Demir'in ne iş yaptığını merak ediyor. Peki Nez Demir kimdir? Nez Demir kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması kapsamında eski ortakları ve arkadaşları olan Nez Demir dahil olmuştu. Birçok kişi Nez Demir'i internette araştırmaya başladı. Peki Nez Demir kimdir? Nez Demir kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

NEZ DEMİR KİMDİR?

Nez Demir, 1987 yılında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde doğdu ve baba tarafından Rizeli'dir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümü mezunu olan Demir, aynı zamanda İşletme Bölümü'nde öğrenim görmektedir. Bir süre özel bir bankada çalıştıktan sonra voleybol ve rafting gibi sporlarla uğraşan Nez Demir, sosyal medya platformlarına yaptığı videolar ve paylaşımlar ile tanınmaya başlamıştır.

İlk olarak Instagram üzerinden videolar çekerek paylaşımlar yapan Demir, daha sonra Vine platformunda da aktif olarak yer aldı. Ünlü markalardan gelen reklam teklifleri ile dikkat çekti. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında "Facia Üçlü" adlı filmle adım atan Demir, daha sonra "O İş Bende" ve "Malazgirt 1071" filmlerinde de rol aldı.

Nez Demir'in ismi Dilan Polat soruşturması kapsamında yer alan şirketler arasında geçmektedir. Soruşturma kapsamındaki şirketler arasında "Nez Demir Güzellik Merkezi" de bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar