Nevşehir’de feci kaza! 3 araç birbirine girdi: 7 yaralı

Nevşehir’de feci kaza! 3 araç birbirine girdi: 7 yaralı
Nevşehir’de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Nevşehir'de Toki 5. Etap kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine girdi ve olayda 7 kişi yaralandı.

Kaza, Bekdik Mahallesi Nevşehir Aksaray karayolu üzerinde gerçekleşti. Kırmızı ışıkta duran E.A. idaresindeki 50 ADY 060 plakalı Tofaş marka otomobile, duramayan K.B. idaresindeki 50 AAS 663 plakalı Dacia marka otomobil çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle H.Ö. idaresindeki 50 LE 742 plakalı Fiat marka otomobil de, önceki araçlara çarparak zincirleme kaza meydana getirdi.

aw142822-03.jpgOlay yerini gören vatandaşların hızla ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçlarda bulunan E.A., K.B., H.Ö., R.Ö., M.K., H.K. ve diğer yolcular yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatılırken, trafik akışında kısa süreli aksamalar yaşandı. Kazanın neden kaynaklandığı ve sorumlularının belirlenmesi için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar