Nevra Öner kimdir? Halk TV sunucusu Nevra Öner kaç yaşında, nereli?

Nevra Öner kimdir? Halk TV sunucusu Nevra Öner kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından Halk TV'nin haber sunucusu Nevra Öner'in kim olduğu merak ediliyor. Birçok insan internette ünlü sunucunun hayatını araştırıyor. Peki Nevra Öner kimdir? Halk TV sunucusu Nevra Öner kaç yaşında, nereli?

Nevra Öner kimdir?

Nevra Öner, Halk TV'de sunmuş olduğu "Nevra Öner ile Gündem Özel" programıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İzleyiciler tarafından Nevre Öner'in hayatı merak ediliyor. Peki Nevra Öner kimdir? Halk TV sunucusu Nevra Öner kaç yaşında, nereli?

NEVRA ÖNER KİMDİR?

Nevra Öner, 1986 yılında İstanbul'da doğmuş ve iletişim alanında kariyer yapmıştır. Anadolu İletişim Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Radyo TV Yayıncılığı ve Ticaret Üniversitesi'nde Medya İletişim Sistemleri alanında mezun olmuştur. Türkiye'de kız çocuğu olmak konulu bir araştırma yürüten ve kadın STK'larına gönüllü destek veren Öner, aynı zamanda kanser tedavisi gören çocukların masraflarını karşılamak amacıyla Neşeli Oda adlı bir oluşumda yer almaktadır.

Öner, iletişim alanındaki uzmanlığını reklam metin yazarlığı, kurumsal iletişim, PR, belgeselcilik ve akademisyenlik deneyimleriyle şekillendirmiştir. Haber alanında 6 yıl geçirdikten sonra, Haber Global ekranında "Türkiye'de Sabah" programını ve hafta içi her gün izleyicilerle buluşan "Yeni Gün" programını sunmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar