Nefes borusuna nar tanesi kaçan 17 aylık bebek yaşamını yitirdi!

Nefes borusuna nar tanesi kaçan 17 aylık bebek yaşamını yitirdi!
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde trajik bir olay yaşandı. 17 aylık bir bebek, evlerinde nar yerken nar tanesinin nefes borusuna kaçması sonucu hayatını kaybetti.

Karkucak Mahallesi'nde gerçekleşen acı olayda, adı Yiğit Eren Akça olan bebek, ailesinin gözetimindeyken meydana gelen bir kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Baba Kadir Akça, olay sırasında evde olmadığını belirtirken, annenin Yiğit Eren'e nar verdiği sırada talihsiz bir kaza yaşandığını ifade etti. Bebeğin aniden nefes almakta zorlanması üzerine aile, hemen Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Ancak, buradaki müdahalenin yetersiz kalması üzerine Yiğit Eren, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen küçük Yiğit Eren kurtarılamadı.

aw152946-03-1.jpg

Olayın ardından aile, derin bir üzüntü içinde. Baba Kadir Akça, acı dolu anları şu sözlerle dile getirdi: "Olay sırasında ben evde yoktum. Annesinin tabağa koyduğu narı avuç avuç yerken oğlumun nefes borusuna nar tanesi kaçmış"

aw152946-01.jpg

aw152946-05.jpg

aw152946-06.jpg

Yaşanan bu trajik olay, mahalle sakinlerini ve çevreleri derinden üzerken, Bebek Yiğit Eren'in ani ve beklenmedik ölümü, aile ve çevresinde büyük bir şok yarattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar