Nebati'den yeni koyun eti çıkışı: 'Ülkeye en güzel tadı verir'

Nebati'den yeni koyun eti çıkışı: 'Ülkeye en güzel tadı verir'
AKP'den Mersin Milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Mersin Erdemli'deki seçim konuşmasında yine koyun etinden bahsetti. Nebati, "Birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlı, koyun eti güzeldir. Koyun eti bu ülkeye de en güzel tadı verir." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP''den milletvekili adayı olduğu Mersin''de yaptığı konuşmada yine koyun etine iaşret etti. 

Türkiye''deki enflasyonun yüksek seyretmesi sonucunda büyükbaş hayvanların etinin fahiş artması sonrasında Bakan Nebati, vatandaşlara koyun etini önermişti.

Konuyla ilgili "Türkiye''de damak tadı değişti. Koyun eti ucuz ama tercih edilmiyor, kokusundan dolayı. Bunu da değiştirmek lazım." şeklinde açıklamada bulunan Nebati''den bir koyun eti konuşması daha geldi.

Nebati, Mersin Erdemli''deki seçim çalışmaları sırasında şunları söyledi:

"Geçen televizyonda dedim ki, koyun etini yiyelim, birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlıdır, koyun eti güzeldir. Koyun eti güç verir, koyun eti yağıyla sütüyle bu şehre de ülkeye de en güzel tadı verir. Dolayısıyla koyun ve keçilerimizle hayvancılığımızla Mersin’de en iyi yerlere gidiyoruz. Daha da iyi olacağız, büyüteceğiz." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar