Ne sigara ne alkol bu adam ‘intihar’ bağımlısı: Sözünü bozdu 85'inci defa çatıya çıktı

Ne sigara ne alkol bu adam ‘intihar’ bağımlısı:  Sözünü bozdu 85'inci defa çatıya çıktı
Daha önce 84 defa intihar girişiminde bulunan ve bir daha intihara kalkışmayacağına söz veren Hasan İnan, yeniden intihara kalkıştı.

“İntiharkolik” lakaplı Hasan İnan, Burdur’da 7 katlı bir binanın çatısına çıkıp aşağı atlayacağını söyledi. Polis ekiplerinin çatıda yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının sonunda aşağıya indirilen Hasan İnan, ifadesi alınmak üzere Bucak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olay, saat 17.00 sıralarında Burdur’un Bucak ilçesinde meydana geldi. Bucak’ın Mehmet Akif Mahallesi Mustafa Konu caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir binanın çatısına çıkarak tehlikeli hareketlerde bulunan birini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis ekiplerinin çatıya çıkarak müzakereye başlamasının ardından çatıdaki şahsın Hasan İnan olduğu anlaşıldı. Polis ekiplerinin çatıda yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının sonunda aşağıya indirilen Hasan İnan, ifadesi alınmak üzere Bucak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar