NBA'de Chicago Bulls Portland Trail Blazers’ı mağlup etti

NBA'de Chicago Bulls Portland Trail Blazers’ı mağlup etti
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) heyecan dolu maçlar devam ediyor. Son olarak Chicago Bulls, sahasında konuk ettiği Portland Trail Blazers'ı 110-107'lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Bu zaferde Türk milli basketbolcu Onuralp Bitim'in 9 sayılık katkısı dikkat çekti.

Chicago Bulls'un ev sahipliğinde gerçekleşen mücadelede, DeMar DeRozan'ın 28 sayısı ve Ayo Dosunmu'nun 23 sayı ve 10 asistlik performansı galibiyette büyük rol oynadı. Ancak, Bulls forması giyen milli oyuncu Onuralp Bitim'in 9 sayı, 4 ribaunt ve 1 asistlik performansı da takımının galibiyetinde etkili oldu.

Portland Trail Blazers cephesinde ise Anfernee Simons'ın 30 sayı, 9 asist ve Deandre Ayton'un 25 sayı, 15 ribauntluk performanslarına rağmen mağlubiyeti engelleyemediler. Bulls, Blazers'ı 3 sayı farkla geride bırakarak seyircilerine sevinç yaşattı.

Öte yandan, NBA'de başka maçlarda da heyecan doruktaydı. Boston Celtics, Detroit Pistons'ı 119-94'le geçerek üst üste 6. galibiyetini elde etti. Derrick White'ın triple-double performansıyla parladığı maçta, Jaylen Brown'ın 31 sayılık katkısı da galibiyette etkili oldu.

Sonuç olarak, NBA'de heyecan dorukta devam ederken, Türk milli basketbolcu Onuralp Bitim'in de başarılı performansı Chicago Bulls'u galibiyete taşıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar