Nazlı Sabancı ile Hacı Sabancı'dan yılbaşı pozu geldi

Nazlı Sabancı ile Hacı Sabancı'dan yılbaşı pozu geldi
Nazlı Sabancı, eylül ayında kızları Arzu Alara'yı kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Nazlı Sabancı, kişisel sosyal medya hesabından eşi Hacı Sabancı ile yılbaşı pozunu paylaştı.

Türkiye'nin tanınmış iş ve sanat dünyası isimlerinden Nazlı Sabancı, Eylül ayında kızları Arzu Alara'yı kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Nazlı Sabancı, uzun süredir aşk yaşadığı eşi Hacı Sabancı ile evliliğini ve yeni hayatını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Nazlı Sabancı, yılbaşı öncesinde ailesiyle bir araya geldiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü iş kadını, Instagram sayfasında eşi Hacı Sabancı ile birlikte yılbaşı ağacının önünde çektirdikleri fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak, "Kocamla" notunu düştü. Nazlı Sabancı'nın bu romantik paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve olumlu yorum aldı.

658ffe1c65699775-w1200xh1625.webp

YILBAŞI AĞACINDAKİ A HARFİ DİKKAT ÇEKTİ

Yılbaşı ağacına asılan "A" harfi ise dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Nazlı Sabancı'nın, kızına kayınvalidesi Arzu Alara'nın adını vermesi ve bu özel ismi yılbaşı ağacında kullanması, takipçileri tarafından anlam dolu bulundu.

Nazlı Sabancı, ilk kez anne-baba olmanın verdiği mutlulukla, ailesiyle geçirdiği özel anları sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyor. Çiftin yılbaşı pozları, hayranları tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar