Napoli'de Victor Osimhen krizi: TikTok'ta yapılan paylaşım oyuncuyu çıldırttı

Napoli'de Victor Osimhen krizi: TikTok'ta yapılan paylaşım oyuncuyu çıldırttı
Napoli'de Victor Osimhen krizi yaşanıyor. Nijeryalı futbolcu, son oynanan Bolonga maçında penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. Bunun ardından Napoli takımının TikTok hesabından paylaşılan video, yıldız futbolcuyu çılgına çevirdi.

TANER YENER-GÜNBOYU

Napoli, İtalya Serie A'nın 5. haftasında Balonga ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç 0-0 sona erdi. Oynanan maçta Napoli'nin yıldız futbolcusu Victor Osimhen, 72. dakikada penaltı kaçırdı. Müsabakanın ardından takımın TikTok hesabından penaltısıyla ilgili alaycı bir paylaşım yapılınca olanlar oldu.

MENAJERİ DUYURDU: KABUL EDİLEMEZ

Victor Osimhen'in menajeri Roberto Calenda, Napoli'nin yayınladığı videolar sonrası sert açıklamalarda bulundu. Calenda'nın açıklamalarının ardından Osimhen'in Napoli'de futbol hayatına devam etmesi de zora girdi. Roberto Calenda, "Bugün Napoli'nin TikTok platformundaki resmi profilinde yaşananlar kabul edilemez. Victor'la alay eden bir video önce kamuoyuna sunuldu ve ardından gecikmeli olarak silindi. Oyuncu üzerinde çok ciddi bir hasar yaratan ve medya davaları ile yalan haberler arasında son dönemde çocuğun maruz kaldığı muameleye katkıda bulunan ciddi bir gerçek. Yasal işlem başlatma hakkımızı saklı tutuyoruz." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar