Mutfak tüpü bomba gibi patladı: 1 yaralı

Mutfak tüpü bomba gibi patladı: 1 yaralı
Çorum'un İskilip ilçesinde mutfak tüpü patladı. Patlamada bir kişi yaralandı.

Çorum'un İskilip ilçesinde meydana gelen patlamada, tüpten sızan gazın neden olduğu olayda bir kişi yaralandı.

Erenler Mahallesi 9. Sokak'ta gerçekleşen olayda, tek başına yaşayan 63 yaşındaki Şuayip Vural'ın evinde meydana gelen patlamanın ardında, bilinmeyen bir sebeple tüpten sızan gazın birikmesi olduğu belirlendi.

İddialara göre, Vural'ın evinde tüpten sızan gaz önce mutfağı, ardından da tüm evi doldu. Çay demlemek amacıyla ocağın başına geçen Vural, çakmağı çaktığı anda şiddetli bir patlama meydana geldi.

EVDE BÜYÜK BİR HASAR OLUŞTU

Ev içinde biriken gazın etkisiyle bomba gibi patlayan evde ciddi hasar meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle evin pencere çerçevesi yerinden söküldü.

Olay sonrasında yüzünde ve ayaklarında yanıklar oluşan Vural, dumanla kaplanan evde mahsur kaldı. Ancak, tesadüfen olay yerinden geçen Bayram Çatalbaş'ın müdahalesiyle Vural, evden çıkarılarak güvenli bir bölgeye taşındı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, İskilip Belediyesi ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından talihsiz adam, İskilip'teki tedavisinin ardından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayın detaylarıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Patlamanın neden kaynaklandığı ve olayın daha geniş boyutlarıyla ilgili bilgi edinmek amacıyla yetkililer tarafından detaylı inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar