Mustafa Uslu kimdir? Mustafa Uslu kaç yaşında, nereli?

Mustafa Uslu kimdir? Mustafa Uslu kaç yaşında, nereli?
Son yaptığı açıklamanın ardından gündeme gelen ünlü film yapımcısı Mustafa Uslu insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi Mustafa Uslu'nun hayatını araştırıyor. Peki Mustafa Uslu kimdir? Mustafa Uslu kaç yaşında, nereli?

Mustafa Uslu kimdir?

'Ayla' ve 'Müslüm'ün yapımcısı olarak tanınan Mustafa Uslu, ailesi ile birlikte ülkeyi terk edeceğini açıkladı. Bu haberin ardından birçok kişi Mustafa Uslu'nun hayatını merak etmeye başladı. Peki Mustafa Uslu kimdir? Mustafa Uslu kaç yaşında, nereli?

MUSTAFA USLU KİMDİR?

Mustafa Uslu, 1962 yılında Tokat'ın Zile ilçesinde dünyaya geldi. Askeri okulda okuyan Mustafa Uslu 8 yıl boyunca Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptı. Buradaki görevinin ardından Mustafa Uslu, Ajda Pekkan, Burak Kut, Serdar Ortaç, Özcan Deniz, Hande Yener, Sezen Aksu, Bengü, Demet Akalın, Ferhat Göçer, Berksan Özer, Betül Demir, Gökhan Özen gibi birçok ünlü şarkıcının kliplerinde yönetmenlik yaparak adını duyurdu.

2000 yılında Dijital Sanatlar Prodüksiyon şirketini kurdu. Ayrıca 18 salonu olan bir sinema işletmecisi olarak da faaliyet göstermektedir. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde 8 yıl boyunca bilirkişilik yapan Mustafa Uslu 2017 yılında çektiği Ayla filmi ile adını büyük kitlelere duyurmuştur. Bu filmde yakaladığı başarının ardından Müslüm, Çiçero, Naim filmleri ile de gişe rekorları elde etmiştir.

MUSTAFA USLU'NUN EŞİ KİMDİR?

Mustafa Uslu 1999-2016 yılları arasında mimar Öznur Dursun ile evli kalmış ve bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır. 2016 yılında oyuncu Sinem Öztürk ile evlenen Mustafa Uslu'nun bu evlilikten de ikiz çocukları olmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar