Mustafa Sarıgül: 'Kılıçdaroğlu giderse CHP baraj altında kalır'

Mustafa Sarıgül: 'Kılıçdaroğlu giderse CHP baraj altında kalır'
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapanlar için trol derken CHP'nin Kılıçdaroğlu olmazsa barajın altında kalacağı iddiasında bulundu.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, tv100'de Kübra Par ile Farklı Açılar programında önemli açıklamalarda bulundu.

Par'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasına yönelik tabandan ciddi mesaj trafiği olduğunu hatırlatması üzerine Sarıgül farklı bir iddiada bulundu.

Sarıgül, "O mesajlara ben de çok üzülüyorum. Bunu kondurmak istemiyorum ama biz troller diye çok açıklama yaptık. Mesaj dışarıdan gelmiyor, mesaj içeriden geliyor.

Parti içi mücadele kadar dışa dönük mücadeleyi iyi verseler son derece iyi olur. Son 15 gün o mücadeleyi verselerdi sonuç çok başka olurdu. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’nin her zamankinden fazla ihtiyacı var.

"KILIÇDAROĞLU AYRILIRSA CHP BARAJ ALTI KALIR"

Sayın Kılıçdaroğlu, genel başkanlığından ayrıldığı andan itibaren CHP baraj altında kalır. Ben gücü önce Allah’ım sonra da kendi kişiliğimden alırım. Ben ne konuştuğumu biliyorum. Ben ne söylüyorsan doğru söylüyorum.

"BAZI ARKADAŞLAR KOLTUK PEŞİNDE"

Ben koltuğun peşinde koşmuyorum, bazı arkadaşlar koltuğun peşinde koşuyor. Sabah bir bakıyorsunuz erken kalkıyor adam; ‘Ben genel başkan adayıyım’ diyor. Öyle arkadaşlar var ki güvenlik kamerası bulsalar konuşacaklar. Ben buna üzülüyorum. Kılıçdaroğlu’nun arkasında çok değerli bir 25 milyon oy var." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar