Mustafa Sarıgül İBB Başkanlığına aday mı? Yanıtı şaşkına uğrattı!

Mustafa Sarıgül İBB Başkanlığına aday mı? Yanıtı şaşkına uğrattı!
CHP Erzincan Milletvekili, katıldığı canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu kabul etmezse siz aday olmayı düşünür müsünüz? sorusuna verdiği yanıtla şaşkınlığa uğrattı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nde "değişim" sesleri yükselirken yaklaşan yerel seçimler için nasıl bir yol izleneceği henüz netlik kazanmış durumda değil.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ortaya attığı "değişim" isteği çok sayıda CHP'liden karşılık bulurken parti lideri Kılıçdaroğlu'nun tekrar aday olma ihtimali de yüksek görünüyor.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim sürecinde CHP'den Erzincan milletvekilliğine aday gösterilerek seçilmeye hak kazanmış, daha sonra partisi, CHP ile birleşmişti.

SARIGÜL'DEN 'İBB BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MISINIZ'A İLGİNÇ YANIT

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı Habertürk canlı yayınında önemli bir soruya verdiği yanıtla şaşırttı.

Programda kendisine sorulan "Sayın İmamoğlu İBB Başkan adaylığını kabul etmezse size adaylık teklif edildiğinde kabul eder misiniz?" sorusuna Sarıgül'den izleyicilere şaşkınlığa düşüren ve tebessüm ettiren bir yanıt geldi.

"ERZİNCAN'IN TULUM PEYNİRİ..."

"Can Erzincan'ımızın gerçekten tulum peyniri son derece çok değerli." yanıtını veren Sarıgül, hem soruyu pas geçti hem de ileriye dönük adaylık ihtimaline de kapı aralamış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar