Mustafa Günay kimdir? CHP İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay kaç yaşında, nereli?

Mustafa Günay kimdir? CHP İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay kaç yaşında, nereli?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Günay gösterildi. Birçok kişi Mustafa Günay'ın hayatını araştırmaya başladı. Peki Mustafa Günay kimdir? CHP İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay kaç yaşında, nereli?

Mustafa Günay kimdir?

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde tanınan isimlerden biri olan Mustafa Günay, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Güzelbahçe Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiştir. Mustafa Günay'ın hayatı, kariyeri, ve seçim projeleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Mustafa Günay kimdir? CHP İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay kaç yaşında, nereli?

MUSTAFA GÜNAY KİMDİR?

Mustafa Günay, geçmişte Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üç dönem boyunca başarıyla yürütmüş bir isimdir. CHP'de aday adayı başvurularının yoğun bir süreç yaşandığı dönemde, Urla'daki adaylık dosyası ve sürecin ardından CHP'nin resmi Güzelbahçe Belediye Başkan adayı olarak seçilmiştir. Güzelbahçe ilçesinde tanınan ve uzun yıllar hizmet vermiş bir isim olan Günay, partisinin tercihiyle Güzelbahçe Belediye Başkan adayı olma başarısını elde etmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar