Mustafa Cengiz kafası

Allah kimseyi Mustafa Cengiz'in durumuna düşürmesin.

Daha önce rakipleri için ne kadar ağza alınmayacak söz varsa konuşmakta bir sakınca görmeyen, her iki sözünden biri Fenerbahçe, Ali Koç ya da diğer kulüpler olan Mustafa Cengiz yine baltayı taşa vuran bir hamle yaptı.

Fenerbahçe'nin mali sıkıntıları biraz olsun gidermek için yaptığı ‘Fener Ol’ kampanyası Başkan Ali Koç ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı önderliğinde gerçekleştirilmişti.

Taraftarın organizasyona dahil olması ve bu birliğin içinde kendisinin de olduğunu hissetmesi için Türkiye'nin en iyi komedyenlerinden Cem Yılmaz ve Beyazıt Öztürk gibi ünlü isimler de programa dahil edilmişti.

Ve Fenerbahçe hâlâ devam eden kampanyada 1 ay içinde 17 milyon dolar hasılata ulaşmıştı.

Bu süreç içerisinde Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Fener Ol kampanyasını eleştirerek "Çocukların kumbarasındaki paraya talip olanlar ile çocukların kumbarasına para koyanlar eş değer görülüyor. Bize ‘Paranız yok. Çarçur ettiniz şimdi de para mı dileniyorsunuz’ derler diye vazgeçtik." ifadelerini kullanmıştı.

DEVRAN DÖNDÜ

Gel gelelim Mustafa Cengiz bu sözlerini yutarak 20 Ocak'ta yaptığı açıklamada bağış kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Şimdi Mustafa Cengiz'e kendi sözleriyle vurarak sorsam yeridir.

-Sayın Cengiz, para mı dileniyorsunuz?

-Sayın Cengiz, çocukların kumbarasındaki paraya göz dikmeye mi karar verdiniz?

Galatasaray'da yönetim ve Fatih Terim arasındaki kriz gizlenmeye ve sümen altı edilmeye çalışılsa da her yerden bir patlak veriyor aynı zamanda.

Galip gelinen Denizlispor maçının ardından bir basın mensubunun Mustafa Cengiz'in başlattığı bağış kampanyası ile ilgili sorusuna Fatih Terim'in "Bağış kampanyası mı? Kim başlattı? Bağış kampanyasından haberim yok. Nerede yapmış kampanyayı? İlk kez şu an duyuyorum. Haberim olmayan bir konuda yorum yapmayayım" şeklindeki yanıtı bile krizin ne denli büyük olduğunu gösteriyor.

Mustafa Cengiz'in yönetememe ve bu nedenle dışarıya saldırarak içeriyi konsolide etme çabasının işe yarayacağını düşünmediğim gibi başkanlık serüveninin de daha fazla uzayacağını sanmıyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları