Muş’ta şüpheli ölüm! İki çocuk ipte asılı bulundu

Muş’ta şüpheli ölüm! İki çocuk ipte asılı bulundu
Muş'un Varto ilçesinde yaşanan trajik olayda, Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi P.A. (14) ve Z.T. (14), P.A.'nın babasına ait metruk evde, ipte asılı halde hayatlarına son vermiş halde bulundu.

Muş'ta, saat 17.00 sıralarında Varto ilçesine bağlı Kültür Mahallesi’nde korkunç bir olay gerçekleşti.

İPTE ASILI BULUNDULAR

P.A. ve Z.T.'nin akşam olmasına rağmen evlerine gitmemeleri üzerine endişelenen yakınları, hemen arama çalışmalarına başladı. Yapılan arama sonucunda P.A.'nın babası Cemal A., kendi müstakil ve metruk evlerinde iki genç kızın cansız bedenini iple asılı halde buldu.

Cemal A.'nın durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, ne yazık ki, P.A. ve Z.T.'nin yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Haberi alan yakınları ise duydukları acı karşısında büyük bir üzüntü yaşadı ve birçoğu sinir krizi geçirdi.

P.A. ve Z.T.'nin cansız bedenleri, savcılık ve ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından önce Varto Devlet Hastanesi'nin morguna, daha sonra ise kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma ise detaylı bir şekilde sürdürülüyor. Yetkililer, genç yaşta yaşamlarını yitiren P.A. ve Z.T.'nin intihar etmelerine sebep olan faktörleri belirlemek amacıyla olayı araştırmaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar