Muşlu öğrenciler için şiir ve müzik etkinliği düzenlendi

Muşlu öğrenciler için şiir ve müzik etkinliği düzenlendi
Muş Kültür Sanat ve Doğa Derneği, Yaygın İmam Hatip Lisesi'nde düzenlediği şiir ve müzik etkinliğiyle öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Etkinlik kapsamında Halil Cem Onay'ın seslendirdiği şiirler ve Dicle Yonat'ın keman performansı öğrenci ve öğretmenlere kültür, sanat, şiir ve edebiyat alanlarına yönelik ilgi ve sevgiyi artırmayı hedefledi.

Muş Kültür Sanat ve Doğa Derneği Başkanı Ufuk Bayrak, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilerin kültür, sanat, şiir ve edebiyat alanlarına olan ilgisini artırmayı, mevcut sevgiyi pekiştirmeyi ve gençleri sanatla buluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Yaygın İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Halil Cem Onay'ın şiirleri ve Dicle Yonat'ın keman performansıyla öğrencilere sanat dolu bir saat yaşatıldı.

Bayrak, etkinliğin olumlu bir şekilde karşılanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Bu tür etkinliklerle gençleri sanatla buluşturarak onların kültürel ve sanatsal gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu etkinliğin olumlu yansımalarıyla ileride Muşlu genç şair ve müzisyenleri görmeyi umut ediyoruz. Derneğimiz, sanatsal ve kültürel etkinliklerle 'hayata ve hayatlara değer kat' ilkesiyle çalışmalarına devam edecek. Okul müdürümüz Bayram Bey'e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar