Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a ikinci kez hakaret davası

Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a ikinci kez hakaret davası
Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan, Farah Zeyep Abdullah'a bir kez daha 'hakaret' davası açtı.

Batman'da öldürülen İpek Er'in mektubunda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan, Ezgi Mola'dan sonra şimdi de Farah Zeynep Abdullah’a hakaret davası açtı. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, davayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Abdullah yaptığı paylaşımda, "Şerefsiz ve göründüğü kadarıyla bir geçim yöntemi olarak adalet sistemini kullanan, daha doğrusu buna izin verilen Musa Orhan şimdi de bana tazminat davası açmış. Aç köpek" ifadelerini kullandı.

musa-orhan-dan-farah-zeynep-abdulla-fegb.webp

Güzel oyuncunun paylaşımına kısa sürede çok fazla destek gelmesinin üzerine Abdullah, tekrardan "Yeni dava yükleniyor" tweet'ini de paylaştı.

Farah Zeynep Abdullah, "Korkmuyorum, korkmuyoruz yeter vallahi yeter. Adalet yerini bulsa kimse çıldırıp şerefsiz merefsiz yazmicak, nasılsa cezasını çekecek deriz. Ama serbest serbest geziyolar bi de dava açıyolar, üstüne bir de tazminat davası açıyolar vay ***" paylaşımını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar