Murat Kurum Gazze sorusu engellenen genç kızla buluştu: Gençler soracak biz cevaplayacağız

Murat Kurum Gazze sorusu engellenen genç kızla buluştu: Gençler soracak biz cevaplayacağız
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum Habertürk ekranlarında Gazze hakkında soru sorması engellenen genç kızla buluştu. Kurum o anları sosyal medya hesabından “Gençler soracak biz cevaplayacağız” diyerek paylaştı.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı aayı Murat Kurum, Habertürk'te kendisine Gazze ile ilgili soru sormak isteyen ancak moderatör tarafından engellenen genç kızla bir araya geldi.

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programda Murat Kurum'un kampanyası için müzisyen Orhan Gencebay ve yazar Aslı Şafak'la özel canlı bölüm düzenlendi.

GAZZE SORUSU SANSÜRLENDİ

Gençlerin de katıldığı programda sona doğru bir katılımcı Murat Kurum'a seçimi kazanması halinde Filistin ve Gazze için ne yapacağını sormak istedi. Konuk sorusunu tamamlamadan, arkadaki bir kişiden "Bu olmaz, alabilir miyim mikrofonu" sesi yükseldi ve sorunun sorulmasına izin verilmedi.

HEMEN BAŞKA KATILIMCIYA MİKROFON UZATILDI

Sunucu Ersoy'un "Hemen verebilir misin mikrofonu lütfen" diye araya girmesinin ardından konuk mikrofonu başka bir katılımcıya verdi ve o katılımcı da Kurum'a "Aile Whatsapp grubunuz var mı?" diye sordu. Mehmet Akif Ersoy da bu soru karşısında "Heh bize bunlarla gelin ya!" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

PROGRAM SONRASI BİR ARAYA GELDİLER

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay sonrası Murat Kurum, programdan sonra söz konusu katılımcıyla bir video çekerek soruyu cevapladı.

O anları da sosyal medya hesabından paylaşan Kurum, "Canlı yayın sırasında bir genç kardeşimiz istediği soruyu soramadı. Program sonrasında, kardeşimizle görüştüm. Sorusunu sordu, ben de cevapladım. Gençler soracak, biz cevaplayacağız" notunu düştü.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar