Murat Kurum canlı yayında açıkladı: Emeklilere ayda 2 bin 500 lira destek ödemesi yapılacak

Murat Kurum canlı yayında açıkladı: Emeklilere ayda 2 bin 500 lira destek ödemesi yapılacak
Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında ihtiyaç sahibi emeklilere yeni müjdesini açıkladı.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken, siyasi aktörler seçmenlerle buluşmak ve vaatlerini sunmak için kampanyalarını yoğunlaştırıyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Beyaz TV'de yayınlanan Gündem Özel programına konuk olarak, seçmenlerin ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kurum, emeklilere yönelik bir müjdesini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bankaların promosyon ödeme miktarlarını açıklamasının ardından Kurum, emeklilere yönelik önemli bir destek paketi duyurdu.

"Emekli vatandaşlarımıza ayda 2 bin 500 lira destek ödemesi yapacağız” diyerek müjdesini duyuran Kurum, şunları söyledi: “İhtiyaç sahibi tüm emeklilerimize ayda 2 bin 500 lira destek ödemesi yapacağız büyükşehir belediyesinden. Ve burada bir kardeşlik hukuku olacak. Yani İstanbul'da herkes, birbirine destek olan, İstanbul'un ürettiği, sorunlarını beraber tartıştığı, beraber karar verdiği, masada çözümleri hep birlikte ortaya koyduğu ve onun da arkasından koştuğu, çalışarak da bu sorunların aşıldığı bir İstanbul vadediyoruz."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar