Murat Kurum: Benim vatandaşım metrobüs durağında çile çekse o koltukta 1 dakika oturmam

Murat Kurum: Benim vatandaşım metrobüs durağında çile çekse o koltukta 1 dakika oturmam
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler Mitingi'nde halka seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler Mitingi’nde vatandaşlara hitap etti.

"BU MİLLETE YAYA TRAFİĞİNİ REVA GÖRDÜLER"

Kurum, metrobüs duraklarındaki kuyruk çilesine dikkat çekerek, “Metro ve otobüs duraklarında, üst geçitlerde her geçen gün film sahnelerini aratmayan bir manzarayla karşılaşıyoruz. Dün bir kez daha gördük. İstanbul’da araç trafiğini çözemedikleri gibi bu millete yaya trafiğini reva gördüler. 'Yürüyerek gidin biz yapamıyoruz bu işi' diyorlar. Ben Belediye Başkanı olsam, benim vatandaşım metrobüs durağında böyle bir çile çekse o koltukta 1 dakika oturmam” dedi.

1-001.jpg

"BU KAFAYLA GİDERLERSE VAAT ETTİKLERİNİ 100 YILDA ANCA YAPARLAR"

İstanbulluların 5 yıldır hizmetsiz bırakıldığını ve İstanbul'un kaynaklarının mevcut İBB yönetimi tarafından heba edildiğini sözlerine ekleyen Kurum, “Bu kafayla, bu hızla giderlerse vaat ettiklerini anca 100 yılda yaparlar. Deprem seferberliği ilan etmekten öteye gidemediler. Reklamı sevdikleri kadar, reklama değer verdikleri kadar İstanbullu kardeşlerimize değer vermediler. Reklama ayırdıkları bütçe kadar, depreme bütçe ayırmadılar. Reklama deprem bütçesinin iki katını harcadılar” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-09-at-18-34-12.jpeg

"BUGÜN DAHA GÜZEL BİR İSTANBUL YAŞIYOR OLABİLİRDİK"

İstanbul’da 5 yıldır fetret devri yaşandığını vurgulayan Murat Kurum, “Ama bugün bir bakıyorsunuz bu beceriksiz İBB yönetim hiçbir şey yapmadığı gibi hala İstanbul dışında her türlü gündemle meşgul oluyor. Oysa ki beş yıldır boş polemiklere ayırdığı vakti İstanbul’a ayırsaydı bugün; aslına yakışır bir İstanbul’da yaşıyor olabilirdik. Beş yıldır tatile ayırdığı vakti İstanbul’a ayırsaydı, bugün; daha güzel bir İstanbul’da yaşayabilirdik” diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar