Murat Kurum: 31 Mart akşamı Silivri'ye metrobüsü getiriyoruz

Murat Kurum: 31 Mart akşamı Silivri'ye metrobüsü getiriyoruz
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Silivri'de düzenlenen Eski Belediye Binası Temel Atma Töreni'nde konuştu. Kurum, "31 Mart akşamı Silivri'ye metrobüsü getiriyoruz" dedi.

Programda konuşan Kurum, "İstanbul'umuzun maalesef şu son beş yılı kayıtlara tahribat dönemi olarak geçti. İstanbul, bu yolcu adayının elinde tüm gün sakatlanıyor. Bir de kalkmışlar pişkin pişkin ne diyorlar bilmiyor mu? 'İstanbul başardı' diyorlar. Kardeşlerim İstanbul'u başardı" Ben boyutu eksik; İstanbul sizi bunca ihmalinize, bunca terk edilmişliğinize rağmen ayakta kalmayı başaramadı. Bu yönetimin beş yıl da bittiği tek şey oldu. O da İstanbul'u bitirmek oldu" dedi.

aa-20240306-33906289-33906288-ibb-baskan-adayi-kurum-silivride-temel-atma-toreninde-konustu.jpg

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Silivri AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Kurum, ziyaretin ardından Silivri 19 Mayıs Meydanı'nda düzenlenen 'Eski Belediye Binası Temel Atma Töreni' toplantısına katıldı. Programda Kurum'a Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile birçok vatandaşlık yaptı. Temel atma töreninde konuşan Kurum, "İstanbul'umuzun maalesef şu son beş yılı kayıtlara ne olarak geçebiliyorsunuz? Tahribat dönemi olarak geçti. İstanbul, bu yolcu adayının elinde her gün mağdur ediliyor. Bir de kalkmışlar pişkin pişkin ne diyorlar biliyor musunuz? 'İstanbul Kardeşlerim İstanbul bunu başardı, İstanbul sizin bunca ihmalinizi, bunca terk edilmişliğinize rağmen ayakta kalmayı başardı.İstanbul'da tutulmayan sözlere rağmen hükümetimizin destekleriyle, başarılarıyla ayakta kalmayı başardı. Ne var biliyor musun? Yanan otobüsler var, ters yönde ilerleyen yürüyüş yolları var, bozulan metrolar bozulan metrobüsler var.Saatlerce süren trafik, bir de beş yılda 8 km metro hattı var.Bu yönetimin beş yılda bir başladığı da bitirdiği tek şey oldu.O da İstanbul 'u bitirmek oldu" dedi.

aa-20240306-33906289-33906285-ibb-baskan-adayi-kurum-silivride-temel-atma-toreninde-konustu.jpg

"BEŞ YILDA İSTANBUL İLE İLGİLİ HİÇBİR DERTLERİ OLMADI"

İstanbul'u hak ettiği projelerle buluşturacaklarını dile getiren Kurum, "İstanbullular bu kibir abidesi CHP'li başkandan çok bir şey mi istedi? İstanbullular aslında en temel belediye binasının yapılmasını istediler, şaşırmadılar. Çevre temiz olsun, Silivri'nin bereketli, drenaju doğru işlesin dediler İstanbullular otobüs yolcu başkandan ulaşım sorunlarının bitirilmesi ve çözümlenmesini beklediler, bunları o ulaşım araçları daha da büyüttüler.İşe, okula giderken çile çekmek istemediler.Normal bir insan gibi işe, okula gitmek istediler.Metro istediler, otobüsler istediler, durmadılar. Şu koca beş yılda İstanbul ile ilgili hiçbir dertleri olmadı.İstanbul'a uğramak adına, ikballeri adına her ilde mitingler yaptılar.İstanbullu israf istemedi ama bunları israf etti.Bu milletin seni görmek istediği her yerden sen şu beş yıl boyunca kaçmaktan ama görmek istedi, Orada, iş akışının olmadığı yerde, vatandaşımızın görmek istemediği bölgede varsa oraya koştun. 31 Mart geliyor. Milletin, Silivri'nin hesabını sorma günü geliyor. Ne bilebilecek misin? 31 Mart akşamı genel başkan koltuğunu kaybedecek, tamamen özgürleşecek. O yarı zamanlı, kibirli belediye başkanının da süresiz tatile gideceğiz. Hiç şüpheniz olmasın çünkü bu şehrin 31 Mart gecesi gerçek hizmetleri umarım geliyor. Eser, hizmet belediyeciliği yapan arkadaşlar, dostlarınız geliyor. Projelerimizle,eserlerimizle İstanbul'umuzu hak ettiğimiz hizmetlerle buluşturacağız" ifadesini kullandı.

aa-20240306-33906289-33906284-ibb-baskan-adayi-kurum-silivride-temel-atma-toreninde-konustu.jpg

"31 MART AKŞAMİ SİLİVRİ'YE METROBÜSÜ GETİRİYORUZ"

Silivri'ye yönelik projelerinin detaylarını aktaran Kurum, "İstanbullular daha rahat konforlu bir ulaşım yapsınlar diye filolarımıza her yıl 100 metrobüs, 250 otobüs katacağız. 31 Mart akşamı Silivri'ye metrobüsü sunuyoruz. Silivri'den metrobüse binen bir alternatifimiz projelerle birlikte Tuzla' ya kadar sürekli ulaşım devam edecek. Bu muazzam projeyi yaşamımızda Silivri'deki kardeşlerimizin yaşadığı ulaşım çilesi tamamen bitecek. Silivri'de istihdam artacak. Silivri'deki kalıcımız daha mutlu, daha huzurlu olacak. Yine burada çok önemli bir proje olacak. Burada 42 kilometrelik bir Sahil düzenlemesi yasaktır. Yeni 8 halk plajını sizlere kazandıracağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar