Murat Boz'un yeni saç stili ile sosyal medyanın diline düştü

Murat Boz'un yeni saç stili ile sosyal medyanın diline düştü
Son konserinden pozlarını kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Murat Boz'un yeni saç stili gündem oldu. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

O Ses Türkiye'nin uzun yıllardır jüri koltuğunda oturan Murat Boz, son zamanlarda dikkat çekici bir şekilde yenilenen saç stiliyle sosyal medyanın konuşma konusu haline geldi. Murat Boz'un yeni tarzını görenler şaşkınlığını gizleyemedi ve hemen yorumlara başladı.

18719956-728xauto.webp

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne alan ve Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin bir parçası olarak yer alan Murat Boz, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnedeki performansıyla beğeni toplayan şarkıcı, aynı zamanda yeni saç stiliyle de dikkatleri üzerine çekti.

hh.jpg

Ünlü şarkıcının konserden sonra paylaştığı pozlar, özellikle yeni saç stiliyle ilgilenenlerin ilgisini çekti. Murat Boz'un saçlarına dair yapılan yorumlar ise sosyal medyada hızla yayıldı. Bazıları şaşkınlığını dile getirirken, bazıları da espri yapmaktan geri durmadı. "Bu saçlar gerçek mi?" ve "Neden böyle bir tercih yaptın?" 'dızo model tas kafa' tanımına uygun bir stil yorumunda bulundular.

yyu.jpg

Murat Boz' yenilenen tarzıyla ilgili merakı artırdı.

olo.jpg

MURAT BOZ HİÇ EVLENDİ Mİ? KİMİNLE EVLENDİ

Murat Boz yıllardır O Ses Türkiye'deki jüri arkadaşı Hadise'yle yakıştırılıyor. İkilinin samimi halleri her seferinde olay oluyordu.

Murat Boz'un geçmiş ilişkileri hakkında şöyle bir araştırma yaptık. Boz'un Aslı Enver ile ilişkisi oldukça magazin dünyasında dikkat çekmişti. İkilinin ilişkisi bir süre devam etti sonrasında ayrılmışlardı. Murat Boz peki hiç evlendi mi ? Herkesin aklında bu soru var...

s-966e52acb70411e8c6daa5411a953071d30b4e66.webp

GENÇ KIZLARIN YAKIŞIKLISI MURAT BOZ KİMDİR

Murat Boz, 7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. Başarılı sanatçının özel hayatıyla ilgili merak edilen sorular da gündeme geliyor. Murat Boz'un evlenip evlenmediği ve kiminle evlendiği ise sevenleri tarafından sıkça araştırılıyor.

ELİZ SAKUÇOĞLU İLE EVLENMİŞ

Şu an için Murat Boz evli değil. 10 Ekim 2008'de Almanya'nın Bavyera eyaletinin Passau şehrinde evlendiği Eliz Sakuçoğlu ile, Türkiye'nin Diyarbakır ilinin Hazro ilçesinde anlaşmalı olarak boşandı.

eliz-sakucoglu-murat-boz-a-veda-mesaji-yazdi-6278982-1189-amp.webp

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR

Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında Antakya'da dünyaya geldi. Almanya'ya ailesiyle birlikte göç ettikten sonra eğitimini Almanya'da tamamladı. Bir mağazada çalışarak el harçlığı çıkarmaya başlayan Sakuçoğlu, daha sonra tasarımcılık yapmaya adım attı. Ailesinin ayrılmasının ardından Türkiye'ye dönen Sakuçoğlu, İstanbul'da fotomodellik yapmaya başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dizilerinde rol almanın yanı sıra ünlü şarkıcıların klip kostümlerini tasarladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar