Cüneyt Arkın'ın oğlundan duygulandıran paylaşım: Keşke...

Cüneyt Arkın'ın oğlundan duygulandıran paylaşım: Keşke...
Türk sinema tarihinin efsane ismi Cüneyt Arkın, 28 haziranda hayatını kaybetmişti. Arkın'ın oğlu Murat'tan duygulandıran paylaşım geldi. 'Babam çıkıp şimdi gelse, yanından kimse ayıramaz beni' diyen Murat Arkın, herkese duygusal anlar yaşattı.

85 yaşında hayatını kaybeden Cüneyt Arkın, ölümünün ardından tüm sevenlerini yasa boğmuştu. Türk sinemasının unutulmaz ismi Cüneyt Arkın''ın oğlundan, duygusal paylaşım geldi. Babasının ölümüyle derinden etkilenen Murat Arkın, üzüntüsünü sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. 

Cüneyt Arkın oğlu Murat Arkın''dan 40 yıl TBT''si! - Haber 7 Magazin

"BABAM ÇIKIP GELSE KİMSE AYIRAMAZ BENİ..."

Sosyal medya hesabından çocukken ağabeyi Kaan ve babası Cüneyt Arkın ile çekilen bu karesini yayınlayan ünlü isim şu ifadelere yer verdi:

Ne muhteşem bir geceydi... Daha dün salıncakta otururken diyordum; ''Babam çıkıp şimdi gelse, yanından kimse ayıramaz beni!'' diye... Tüm gece beraberdik. Kucağındaydım. O koca vücuduyla sarmıştı beni. Yatarken kas ağrıları ve hafif ateşle yatmıştım. Elleri yüzümdeydi. Sarı kazak vardı üstünde. Dudağıyla ateşimi ölçtü. Dudakları hiç ayrılmak istemezmişcesine alnıma yapıştı kaldı. Ben yan yattığım için belimin ağrıdığını hissediyordum ama sanki rüya olduğunu biliyormuşcasına kıpırdarsam sihir bozulacak diye yerimden kımıldamıyordum. Öyle yattım kucağında, dudakları alnımda.

Cüneyt Arkın''dan 40 yıl önce paylaşımı - Magtazin haberleri

"BETÜL''Ü KAYBETTİĞİM AN BENDE ÖLÜRÜM"

Cüneyt Arkın, 28 Haziran''da evinde rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Usta oyuncu, yalnızca röportajlarında değil, sosyal medya paylaşımlarında da eşine olan aşkını sık sık dile getiriyordu. Arkın, 2020 yılında Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafta, "Ölümden korkmuyorum. Sadece Betül''den evvel ölmek isterim. Allah göstermesin onun yokluğunu, yalnız kalmak istemem. Bir günlüğüne bir yere gittiğinde bile onu çok özlüyorum. Onsuz bir günü bile düşünemiyorum ya!" demişti. Hatta Cüneyt Arkın, "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum..." ifadelerini kullanmıştı.

Babasız ilk bayram… Cüneyt Arkın paylaşımı yürek burktu Türkiye Gazetesi - 5

GERÇEK ADI: FAHRETTİN CÜREKLİBATIR

Yeşilçam''a damga vuran Cüneyt Arkın, oyunculuk yaşamında 294 filmde başrol aldı. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan sanatçı, Hacı Yakup ile Halise Cüreklibatır çiftinin çocuğu olarak, 8 Eylül 1937''de Eskişehir''in Karaçay köyünde dünyaya geldi.

Cüneyt Arkın''dan duygulandıran paylaşım Socipol.com

İLK MESLEĞİ DOKTORLUK

Sanatçı, sırasıyla Eskişehir Necatibey İlkokulu, Eskişehir Ortaokulu ve Eskişehir Atatürk Lisesini bitirdi. Ardından İstanbul''a gelen sanatçı, 1962''de İstanbul Tıp Fakültesi''nden mezun oldu. Üniversitede okuduğu yıllarda, çeşitli dergilerde şiir ve hikaye denemeleri yayınlandı. Askerliğini Eskişehir''de yedek subay olarak yapan Arkın, vatani görevinin ardından bir dönem Adana ve civarında doktorluk yaptı.

1963 yılında "Artist" dergisinin düzenlediği sinema artisti yarışmasına girdi ve birincilik aldı. Kariyerindeki dönüm noktası 1963''te askerliğini yaparken 1. Hava Jet Üssü''nde yönetmen Halit Refiğ ile tanışması oldu.


 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar