Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun yakalanma anlarına 12 yıl sonra TV100 ulaştı

Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun yakalanma anlarına 12 yıl sonra TV100 ulaştı
3 Mart 2009'da İstanbul Etiler'de 17 yaşındaki Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu, 197 gün boyunca emniyet ekiplerinden kaçtıktan sonra yakalanmıştı. O yakalanma anından sonraki görüntülere 12 yıl sonra TV100 ulaştı.

Bundan tam 12 yıl önce, 17 yaşındaki Münevver Karabulut'u vahşice öldüren tanınmış iş adamı Hayyam Garipoğlu'nun yeğeni Cem Garipoğlu'nun yakalanma anı görüntülerine ulaşıldı.

Türkiye'nin en vahşi cinayetlerinden biri olarak tarihe geçen Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu'nun 197 günlük firarının ardından yakalanmıştı. İşte o yakalanma anından sonraki görüntüler, Türkiye ilk kez Levent Albayrak'ın haberiyle TV100 ulaştı.

NE OLMUŞTU?

Tarih 3 Mart 2009’u gösteriyordu. Türkiye’de çok konuşulacak bir cinayet işlenmişti. 17 yaşındaki lise öğrencesi Münevver Karabulut, 17 yaşındaki erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir’deki villada öldürülmüştü.

Cinayetin işlendiği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu.  “Çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde de Silivri'deki kapalı cezaevindeki koğuşunda ölü bulunduğu iddia edilmişti.

CEM GARİPOĞLU KİMDİR?

29 Ekim 1991 doğumlu Cem Garipoğlu, ünlü iş insanı Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni, Makbule Tülay Garipoğlu ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından el konulan Sümerbank’ın ortaklarından Mehmet Nida Garipoğlu’nun dört çocuğundan ikincisiydi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar