Müjdat Gezen: TRT'de yasaklıyım!

Müjdat Gezen: TRT'de yasaklıyım!
Oyuncu Özlem Türkad YouTube'da yayınlanan Müjdat Gezen ile Bizim Ev programına konuk oldu. Seksenler dizisi ile sevilen oyuncu ile sohbet esnasında Gezen TRT ekranları için yasaklı olduğunu açıkladı.

Usta Oyuncu Müjdat Gezen YouTube kanalındaki programında son olarak Oyuncu Özlem Türkad’ı konuk etti.

Öğrencisi ile sohbet gerçekleştiren Gezen, Seksenler dizisinin başrol oyuncularından Türkad’a dizi ile ilgili yaşadığı bir olayı da anlattı.

TRT 1’de uzun yıllar ekrana gelen Seksenler dizisinde çok sayıda Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin öğrencilerinden olan oyuncu bulunduğunu dile getiren Gezen, kendisinin de bir kez dizi kadrosuna konuk oyuncu olarak alınmak istendiğini söyledi.

SEKSENLER DİZİSİNE KONUK OYUNCU OLMASI KABUL EDİLMEDİ

Seksenler dizisinde rol alan öğrencilerinin İlker Ayrık, Özlem Türkad, Berat Yenilmez, Onur Dilber, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner olduğunu söyleyen Gezen, öğrencilerinden kendisinin diziye bir bölüm konuk olarak gelmesinin talep edildiğini ancak TRT 1’in bu konu ile ilgili ret cavabı verdiğini söyledi. Kendisinin TRT’de yasaklı olduğunu belirten Gezen, ‘yasaklıymışım TRT’de 1969’dan itibaren TRT’de pek çok yayında görev almıştım’ dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar