Uzmanlar uyardı! Kasım ayı indirimleri İstanbul'da izdiham yarattı

Uzmanlar uyardı! Kasım ayı indirimleri İstanbul'da izdiham yarattı
Alışveriş sevenlerin merakla beklediği muhteşem şahane cuma indirimleri için geri sayım başladı. Birçok marka bu tarihte dev indirim yapıyor. Mağazalarda ürün alma yarışı sürerken uzmanlar izdihamlar için uyarıda bulundu.

ALIŞVERİŞ SEVENLERE MÜJDE! ŞAHANE CUMA İNDİRİMLERİ BAŞLADI

ABD''de Şükran günü olan Kasım''ın dördüncü cuma gününü ifade ediyor ve 1952''den bu yana Noel alışveriş sezonunun ilk günü kabul edilerek  dev indirimler yapılıyor. Dükkanların çok erken bir saatte hava aydınlanmadan açılması ve hava kararmadan da kapanmaması nedeniyle de bu güne ''black'' adı veriliyor. 

Muhteşem Cuma indirimleri nedeniyle sabah saatlerinde AVM''lerin önünde kuyruklar oluştu. Mağazalarda ürün alma yarışı sürerken uzmanlar izdihamlar için uyardı. Uzmanlar yaşanacak izdihamlara ilişkin uyarılarda bulundu.

AVM kapılarının saat 10.00''da açılması ile birlikte indirimli oldukları belirtilen ürünlerin satıldığı mağazalara koşarak giden büyük bölümü kadın ve genç kız, askı ve reyonlardaki ürünleri adeta kapıştı.

Bunlardan biri olan Bayrampaşa''daki AVM''deki giyim mağazasında ürünlerden birkaç tane alarak koltuklarının altına dolduranlar kasada da sıranın kendilerine gelmesi için uzun süre bekledi.

Kampanyanın Kasım ayı sonuna kadar sürdürülecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar