Muharrem Tutuş kimdir? AKP İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş kaç yaşında, nereli?

Muharrem Tutuş kimdir? AKP İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş kaç yaşında, nereli?
AKP yerel seçimlerde il ve ilçelerden aday olacak isimlerin neredeyse hepsini açıkladı. AKP İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş oldu. Peki Muharrem Tutuş kimdir? AKP İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş kaç yaşında, nereli?

Muharrem Tutuş kimdir?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'nin adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tek tek açıklanıyor. AKP İzmit Belediye Başkanı adayı olarak Muharrem Tutuş belirlendi. Muharrem Tutuş adaylığının ardından, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Muharrem Tutuş kimdir? AKP İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş kaç yaşında, nereli?

MUHARREM TUTUŞ KİMDİR?

1983 yılında Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dünyaya gelen Muharrem Tutuş, Kocaeli Üniversitesi'nde Denetim, Muhasebe ve Finans bölümünde lisans eğitimi almıştır. Siyasi kariyerine AKP'de başlayan Tutuş, birçok önemli görevde bulunmuştur.

AKP çatısı altında sırasıyla İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Başkanlığı gibi görevler üstlenmiştir. 2019 yerel seçimleri sonrasında İzmit Belediye Meclis Üyesi olarak göreve başlamış ve 2021 yılı itibariyle İzmit Belediye Meclisi AKP Grup Başkan Vekili olarak görev yapmıştır.

Özellikle siyasi arenada aktif rol alan Muharrem Tutuş, 2023 genel seçimleri öncesinde Ali Güney'in istifası sonrasında İzmit İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Tutuş, evlidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar