Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından: Memleket Partisi genel merkezi önünde Z Kuşağı’nın gözü yaşlı

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından: Memleket Partisi genel merkezi önünde Z Kuşağı’nın gözü yaşlı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce’nin kararı sonrası Memleket Partisi Genel Merkezi önünde gençlerin gözyaşları sosyal medyada gündem oldu.

GÜNBOYU/ HABER MERKEZİ

Dün kalp nedeniyle rahatsızlık geçiren ve ismi bir takım kaset iddialarında geçen Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığında n çekildiğini açıkladı. İnce, kameralar önünde basına yaptığı açıklamada “ 45 gündür itibar suikastı yapılıyor. Emniyet bulmuyor, savcı görevini yapmıyor. Gazeteci iftira atılıyor yazmıyor. Özel hayatın gizliliği diye yazanlar FETÖ'cülerin ortağıdır. Özel hayatın gizliliği olması için benim böyle görüntülerimin olması lazım. Geçmişte yaşandı bunlar. O görüntüler vardı ama gizlice çekilmişti. Benimki böyle değil ki. Benim böyle bir görüntüm yok. Bu özel hayat değil, iftira. Adaylıktan çekiliyorum. Bahaneleri kalmasın. Seçimi kaybettiklerinde suçu bana atacaklar. Hiçbir bahanelere kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden 1 oy istiyorum” ifadelerini kullandı.

İnce’nin çekilme kararının ardından Memleket Partisi Genel Merkezi önünde bulunan gençler, gözyaşlarını tutamadı. O anlar sosyal medyada büyük dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar