Muğla'da korkutan ev yangını!

Muğla'da korkutan ev yangını!
Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen ev yangını korkuttu. Yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Muğla'nın Menteşe ilçesinin Karşıyaka Mahallesi, beklenmedik bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Elektrik sobasının unutulması sonucu başlayan yangın, bölge sakinlerinin ve yetkililerin hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir felakete dönüşmeden önlendi.

Olay, bir vatandaşın evden ayrıldıktan sonra elektrik sobasını açık bırakmasıyla başladı. Sobanın mobilya bazasına teması sonucu çıkan yangın, kısa sürede evi sarstı. Ancak Karşıyaka Mahallesi'nin sakinleri, yükselen dumanları fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ve polis ekipleri, ihbar üzerine derhal yangın yerine sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere karşı mücadeleye başladı. Profesyonel ve etkili müdahaleleri sayesinde yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının söndürülmesiyle birlikte mahalle sakinleri rahat bir nefes alırken, olayın sadece maddi hasarla sonuçlanması herkesi sevindirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yangınla ilgili incelemelerin devam ettiğini ve vatandaşların yangın güvenliği konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar