Müge Anlı Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun işlediği kurye cinayetiyle ilgili sözünde durmamış

Müge Anlı Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun işlediği kurye cinayetiyle ilgili sözünde durmamış
Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun çarpması sonucu hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in eşi ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak yayın ekibinin bu talebi reddettiği ortaya çıktı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Hasan Şeyh Mahmut’un Fatih’te otomobiliyle arkadan çarptığı motokurye Yunus Emre Göçer’in ölümüne neden olmuştu. Yunus Emre Göçer’in eşinin cinayete ilişkin Müge Anlı ile Tatlı Sert’te başvurduğu ortaya çıktı. Ancak Öznur Göçer’in, yayına kabul edilmediği talebinin ise reddedildiği ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU

YURT DIŞINA KAÇTIĞI ORTAYA ÇIKTI

İstanbul’da 30 Kasım’da Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmut’un oğlu Hassan Şeyh Mahmut’un kullandığı otomobil, motokurye Yunus Emre Göçer’e arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Göçer kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Göçer’e çarpan ve kazadan sonra olay yerinden kaçan Mahmut ise iddiaya göre polis tutanağında “Motokurye hatalı gösterildiği” için karakoldaki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Konuya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda Somali cumhurbaşkanının oğlu Mahmut, ‘asli kusurlu’ bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mahmut hakkında yakalama kararı verse de şüphelinin 2 Aralık’ta yurtdışına kaçtığı ortaya çıktı.

rrf.jpg

Cinayete dair dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Motokurye Yunus Emre Göçer’in hayatını kaybettiği kazaya ilişkin Göçer ailesi olayı aydınlatabilmek için ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te başvurduğu ancak bu talebin reddedildiği ortaya çıktı.

acili-es-anlatti-muge-anliya-basvurduk-medyaya-dussun-sizi-kabul-edecegiz-dediler-ama-bizi-yayina-almadilar-tz9f.webp

‘TAKSİRLİ KAZA DEDİLER YAYINA ALMADILAR”

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te başvuru yaptığını söyleyen Öznur Göçer, ‘Medyaya düşsün sizi kabul edeceğiz’ dediler. Ardından tekrar aradım ancak olayın ‘Taksirli bir kaza’ olduğunu ve bizi yayına kabul edemeyeceklerini söylediler” dedi.

rr.jpg

KAZANIN ARDINDAN DUBAİ’YE KAÇTI İDDİASI

Basına konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen Somalili bir diplomat, Muhammet Hasan Şeyh Mahmut'un kazanın ardından Dubai’ye kaçtığını iddia etti.

ww.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar