Müge Anlı Rahmi Özkan'a gelen sapıkça mesajları canlı yayında ifşa etti

Müge Anlı Rahmi Özkan'a gelen sapıkça mesajları canlı yayında ifşa etti
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllardır avukat olarak bulunan Rahmi Özkan’a sosyal medyadan mesaj atan kadınlara Müge Anlı tepki göstererek mesajları ifşaladı.

Müge Anlı, yıllardır birlikte program yaptığı avukat Rahmi Özkan''a  mesaj gönderen kadınlara tepki gösterdi.

"50 yıllık evli adama yazıyorsunuz" diyerek tepki gösteren Anlı, "Artık yuh ya. Devenin nalı ya. Biraz edep. Ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz, ne görüyorsunuz? Bu kadar da olmaz ki. Bu toplumu nereye sürüklüyorsunuz? Biz namuslu, şerefli, haysiyetli, etik kuralları olan bir toplumuz" dedi.

Müge Anlı, TikTok üzerinden tanıştığı kişiyle birlikte yaşayan Eda isimli kadının, TikTok''ta askere gideceği için video çeken birine "Ben senin asker yarin olayım" diyerek mesaj göndermesine tepki gösterdiği sırada, yıllardır birlikte program yaptığı avukat Rahmi Özkan''a  mesaj gönderen kadınlara  da tepki gösterdi. 

Özkan kendisine günde 50 mesaj geldiğini söylerken  "Niye Rahmi Özkan''a mesaj atıyorsunuz? Amaç ne? Amacınız ne olduğunu da biliyorum" diyen Anlı ise  "Rahmi Bey''in telefon şifresini falan da biliyorum bir gün elinden telefonu alıp isminizi söyleyip fotoğrafınızı göstererek okuyacağım" ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar