Müge Anlı daha fazla saklayamadı itiraf etti! Hayranlarını çok korkutan sözler

Müge Anlı daha fazla saklayamadı itiraf etti! Hayranlarını çok korkutan sözler
Müge Anlı, canlı yayında yaptığı çarpıcı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Bir süre önce geçirdiği operasyonu ve yaşadığı zorlu süreci daha fazla saklayamayan Anlı, canlı yayında itiraf etti. Sözleriyle hayranlarını endişelendirdi.

Müge Anlı, canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı ve geçirdiği zorlu süreci anlattı. Programında, yardıma ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalye desteği sağladığını belirten Anlı, kendi zorlu deneyimini paylaştı.

Anlı, yaz aylarında bir operasyon geçirdiğini ve bu süreçte on gün boyunca konuşamadığını açıkladı. "Çok aranmıştı. 'Müge Anlı ameliyat geçirdi, ne ameliyatı geçirmişti?' diye. Ben aslında bir ses teli ameliyatı oldum." ifadeleriyle durumu izleyicileriyle paylaştı ve konuşamamanın ne kadar zor olduğunu vurguladı.

"Ses teli ameliyatı geçirenler bilir. On gün boyunca konuşamıyorsun. Konuşamayınca hayatın ne kadar zor olduğunu anladım." diyerek yaz döneminin kendisi için zor geçtiğini belirten Anlı, sessizliğin zorluklarını deneyimleyerek, sağır ve dilsizlerin yaşadığı zorlukları anlama ve anlamlandırma arzusu içinde olduğunu ifade etti.

yty.jpg

728xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar