Mucize Doktor 22. Bölüm full HD izle

Mucize Doktor 22. Bölüm full HD izle
FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 21. Bölümü ile ekranlara geldi. Televizyonseverler, şimdiden Mucize Doktor’un 22. Bölümünü merak etmeye başladı. Peki, Mucize Doktor’un 21. Bölümünde neler yaşandı? 22. Bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Mucize Doktor'da neler oldu? Felman Hoca öldü mü?

Televizyon ekranın sevilen dizileri arasında yer almayı başaran Mucize Doktor, önceki gün 21. Bölümü ile izleyicisinin karşına çıktı. Dizinin 21. Bölümünde Çin’in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüse ele alındı. Buna göre, İstanbul’a gelen iki kişide coronavirüse olduğu şüphesi tüm hastaneyi harekete geçirdi. Sağlık Bakanlığı’ndan gelen yetkililer, hastaneyi karantinaya aldı. İki kişi virüs nedeniyle hayatını kaybederken, bu sefer de virüse Ferman Hoca yakalandı. Hastanedekiler hocalarını kurtarmanın paniğine düşerken, Ali Vefa ve Nazlı da tedavi arayışı içine girdiler. Herkes Ali’den bir mucize beklerken, mucize gerçekleşti ve Ali, Ferman hocayı kurtarmayı başardı.

DEMİR KARANTİNA BÖLGESİNE GİRDİ

Babası ile arasında sorun yaşayan Demir’in, astım krizi yaşayan babasına yardım etmek için karantina bölgesine girmesi heyecanı yükseltti. Demir, tüm engelleri aşarak karantina bölgesine girdi ve babasına yardım etmeyi başardı. Demir’in bu hareketinin ilerleyen bölümlerde, babası ile buzları eritmesine bir işaret olabileceği söyleniyor.

22. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mucize Doktor’un 22. Bölümü de şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki, diziseverlerin merakla beklediği Mucize Doktor’un 22. Bölümünde neler yaşanacak? Mucize Doktor’un 22. Bölümünün fragmanı yayınlandı mı? Her hafta perşembe günü ekrana gelen Mucize Doktor’un yeni bölümü 13 Şubat Perşembe ekrana gelecek ancak dizinin yeni bölümünün fragmanı henüz yayınlanmadı. Mucize Doktor’un 21. Bölümü’ne aşağıdan ulaşabilirsiniz:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar