Muazzez Ersoy'a doğum gününde gelen hediye dudak uçuklattı

Muazzez Ersoy'a doğum gününde gelen hediye dudak uçuklattı
Usta sanatçı Muazzez Ersoy 64. yaş gününe sevenleri ile beraber gösterişli bir kutlama ile girdi. Ersoy'a oldukça değerli hediyeler gelirken kolundaki Rolex marka, tamamı pırlantalarla kaplı saati oldukça dikkat çekti. Saati kimin aldığı hakkında bir açıklama yapmayan Ersoy'un saatinin fiyatı, 180 bin Euro olduğu öğrenildi.

Türk sanat müziğinin gözde ismi Muazzez Ersoy 64. yaş gününe Ailesi, yakın dostları ve sanatçı Gökhan Sezen''le birlikte girdi. Bodrum''da deniz kıyısında akşam yemeğinde buluşan Muazzez Ersoy''un doğum günü pastasını kesmeden önce uzun uzun dua etmesi dikkat çekti.

Milyoner''de şehit Eren Bülbül''le ilgili soruda zor anlar yaşayan Kenan  İmirzalıoğlu: Hepimizin kalbini yaktılar – Bir Haber

Muazzez Ersoy, yeni yaşına yakın dostlarıyla girerken, Ersoy''a verilen doğum günü hediyesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Saray konserine çıkan Muazzez Ersoy: Sahne fiyatının altında ücret aldık

Gece boyunca sokak müzisyenlerinin sık sık masasını ziyaret ettiği Ersoy, kimseyi kırmadan şarkılara Gökhan Sezen ile birlikte eşlik etti.

Muazzez Ersoy kimdir? Muazzez Ersoy kaç yaşında, nereli? Muazzez Ersoy  hayatı ve şarkıları! - Haberler

180 BİN EUROLUK ÖZEL YAPIM PIRLANTA SAAT

Muazzez Ersoy''un kolundaki tamamı pırlantalarla kaplı Rolex saat dikkat çekerken ısrarlara rağmen Ersoy, saatin kimin hediyesi olduğunu söylemedi. Özel yapım Rolex saatin değerinin 180 bin euro olduğu öğrenildi.

Muazzez Ersoy kimdir? Muazzez Ersoy kaç yaşında, nereli?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar