Motosiklet kullanıcısına bıçak çekip 'seni ikiye bölerim' diyerek tehdit etti

Motosiklet kullanıcısına bıçak çekip 'seni ikiye bölerim' diyerek tehdit etti

İstanbul'da trafikte yaşanan bir olayda, tartıştığı motorcuya bıçak çeken genç, "Seni ikiye bölerim" şeklinde tehditler savurdu.

Son dönemlerde motosiklet kullananlara ve kuryelere yönelik saldırılar artıyor. Son olarak, genç bir üniversiteli kurye, bir vatandaşın bıçaklı saldırısına maruz kalarak hayatını kaybetti.

Sosyal medyada viral olan bir video daha İstanbul'da paylaşıldı. Bir sürücü, trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne bıçakla saldırdı.

hmkhk.webp

Saldırgan, motosikletlinin üzerine yürürken "Seni burada ikiye bölerim. Sen nasıl küfür ediyorsun" diyerek tehditler savurdu.

Olaya diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Saldırıya karşı tepkiler hızla arttı.

ksksk.webp

25 YERİNDEN BIÇAKLANDI

11 Mayıs'ta Balıkesir'in Karesi ilçesine bağlı Karaoğlan Mahallesi'nde bulunan bir zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adres dönüşünde E.Ö. tarafından 25 bıçak darbesiyle öldürüldü.

E.Ö, Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamıştı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Akman'ın cenazesi, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

akman.jpg

Güvenlik kameralarından tespit edilen E.Ö, ailesiyle yaşadığı eve düzenlenen operasyonla yakalanmıştı. E.Ö. ve saklanmasına yardımcı olduğu iddia edilen babası O.Ö. gözaltına alındı.

E.Ö. daha önce 'Kasten yaralama' ve 'Tehdit' suçlarından kaydı bulunuyordu. Polisteki işlemlerinin ardından E.Ö. ve babası aynı gün adliyeye sevk edilmişti. E.Ö. tutuklanırken, babası serbest bırakıldı.

Daha sonra Orhan Ö. hakkında "oğlunu azmettirdiği" iddiasıyla tutuklama kararı çıkarıldı.