Moda tasarımcısı çocuğu görenler gözlerine inanamıyor! Henüz 7 yaşında

Moda tasarımcısı çocuğu görenler gözlerine inanamıyor! Henüz 7 yaşında
Moda dünyasının gizli bir yeteneği, sokaklarda top oynadığımız yaşta ortaya çıktı. Henüz 7 yaşında olmasına rağmen, Max adındaki bu minik yetenek, dünyanın en iyi moda tasarımcıları arasında yer almak için hızla ilerliyor.

Max, sadece 7 yaşında olmasına rağmen, birçok deneyimli modacıyı kıskandıracak özgün tasarımlara imza atıyor. 4 yaşında başladığı dikiş serüveni, ona adeta modanın büyülü dünyasını keşfetme fırsatı tanıdı. Max, tasarımlarıyla moda dünyasında adından sıkça söz ettiriyor.

Kendine özgü tarzı ve yaratıcılığı ile dikkat çeken Max, genç yaşına rağmen profesyonellikte doruklara ulaşmış gibi görünüyor. Moda dünyasına yön veren tasarımlarıyla adeta bir ikon haline gelen minik Max, modellerine de ilham kaynağı oluyor.

4 YAŞINDA DİKİŞ İĞNESİ ELİNE ALARAK BAŞLADI

4 yaşında dikiş iğnesini eline alarak başladığı moda yolculuğunda, Max sadece kumaşları bir araya getirmekle kalmıyor, aynı zamanda moda dünyasına yeni bir soluk kazandırıyor. Tasarımlarıyla dikkat çeken ve her bir detayı özenle düşünülmüş parçalara imza atan Max, adeta bir moda dehasının yaratıcılığını taşıyor.

g.jpg

rtr.jpg

s-8f6ebe5f88382896da9a8af84b61b58331fc287a.webp

yggy.jpg

ygy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar