Moda programlarının vazgeçilmezi Kemal Doğulu Drag Queen Makyajı yaptı! Sarı peruk takıp, topuklu ayakkabı giydi sözleri olay ya

Moda programlarının vazgeçilmezi Kemal Doğulu Drag Queen Makyajı yaptı! Sarı peruk takıp, topuklu ayakkabı giydi sözleri olay ya
Moda programlarının vazgeçilmez jürisi Kemal Doğulu, Cake Mosq'un YouTube programına draq queen olarak katıldı. Doğulu'nun programdaki açıklamaları izleyicilerde şaşkınlık yarattı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Kemal Doğulu, Cake Mosq'un YouTube programına draq queen olarak katıldı. Programda söyledikleri şaşkınlık yarattı.

ppg.jpg

'Türkiye'de sevilmek için aşırı trans bir birey (Bülent Ersoy ve Selin Çiğerci) ya da zırıl zırıl gay olmanız gerekiyor. Gaylik seviyesini bu şuursuzluk belirliyor. Ama sorarsan Türk halkı gaylik karşıtı yürüyüş yapar. Ama en çok da gayleri izler. Kanundur bu. Trans bireylere Diva muamelesi yapıp diğer translara çöp muamelesi yapar. İki yüzlülük konusunda dünya markasıyız.'

e.jpg

Kemal Doğulu bu açıklamadan sonra şimdi de ünlü dragqueen Cake Mosq'un YouTube kanalındaki programına dragqueen makyajıyla katıldı.

Bir zamanlar dar pantolon giydiği için eleştirildiği söyleyen Doğulu, üç senedir bol kıyafetler tercih ettiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

olpo.jpg

"Ben 3 senedir yüksek bel, bol giyiyorum. Ama heteroseksüel arkadaşlarımız hepsi skinny (dar kesim) giyiyorlar babet çoraplarıyla. 2 sene 3 sene sonra onlar da vazgeçer diye ümit ediyorum"

Cake Mosq'un "Biz skinny giyerken balet misin, i..e misin sen diye soruyorlardı" cümlesine ise "Şimdi biz onlara soralım, i.ne misiniz siz?" şeklinde karşılık verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar