Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ayna karşısında çömelerek poz verdi!

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ayna karşısında çömelerek poz verdi!
Şevval Şahin, Miss Turkey 2018 birincisi olarak tanınan ve özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ile sürekli gündemde olan bir isim olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, ünlü modelin ayna karşısında çömelerek verdiği cesur pozu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2018 Türkiye güzeli olan Şevval Şahin'in sosyal medya hesapları, her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum alıyor. Şahin, bu kez özel bir gece için hazırlanmış kombiniyle ayna karşısında çekilmiş pozuyla dikkat çekti. Gri arkadan fermuarlı pantolonu ve kombinini tamamlayan siyah bluz ve gri ceketiyle göz kamaştıran Şevval Şahin, pozunun altına eklediği 'Merhaba İstanbul seni özledim' notuyla da takipçilerine mesaj verdi.

ui.jpg

Ünlü modelin cesur ve iddialı pozlarına hayranlarından kısa sürede birçok beğeni ve olumlu yorum geldi. Şahin'in giydiği pantolonun arkasındaki detay da dikkat çekti, bu da paylaşımına ayrı bir şıklık kattı.

jj.jpg

Şevval Şahin, Miss Turkey tacını kazandıktan sonra modellik kariyerine odaklanarak Türkiye ve dünya genelinde tanınan bir isim haline geldi. İngiltere'de doğup büyüyen ve Londra'da moda eğitimi alan güzel model, sosyal medyadaki etkileyici ve cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

njn.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar