Milyonlarca emekliyi sevindiren Kasım ayı promosyon müjdesi! Tam 5 bin TL veriliyor

Milyonlarca emekliyi sevindiren Kasım ayı promosyon müjdesi! Tam 5 bin TL veriliyor
Milyonlarca emekliyi sevindiren Kasım müjdesi! Tam 5 bin TL veriliyor QNB Finansbank, milyonlarca emekliye 5 bin TL müjdesini duyurdu. İşte detaylar...

BÜTÜN EMEKLİLER DİKKAT! TAM 5 BİN TL VERİLİYOR

Emekliler dikkat. Maaşınızı başka bankaya taşımadan önce banka araştırması mutlaka yapın. Emekli maaş promosyonlarının güncellendiği belirtildi. Özel bankalar tarafından peş peşe promosyon ücretleri güncellendi ve son olarak QNB Finansbank tarafından da promosyon ücretleri güncellendi. Bu doğrultuda emeklilere 5 bin TL para verileceği bildirildi.

MAAŞIN TAŞINMASI GEREKİYOR

Özel bankalar emeklilere verdikleri promosyon rakamlarını güncellemeye devam ediyor. Son olarak QNB Finansbank, emekli promosyon kampanyasına katıldı. ve vereceği promosyon rakamını duyurdu.

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan duyuruda 5 bin TL promosyon verileceği belirtildi ve Yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı sunulduğu paylaşıldı. Promosyondan yararlanabilmek için emeklilerin maaşını bankaya taşıması ve 3 yıl maaş alma sözü vermesi gerekiyor.

SUNULAN AVANTAJLAR

Yapılan duyuruda emeklilere Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti verileceği belirtilirken diğer avantajlar da şöyle aktarıldı:

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği. Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkanı

CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL’ye varan indirimlerden faydalanabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar