Milyonlarca emekliyi sevindirecek adım! Tam 4.200 TL verilecek! Dikkat son 4 gün kaldı

Milyonlarca emekliyi sevindirecek adım! Tam 4.200 TL verilecek! Dikkat son 4 gün kaldı
Milyonlarca emekliyi sevindiren yeni bir gelişme yaşandı. Emekliler için özel bir kampanyanın başlatıldığı açıklandı. Ancak son başvuru tarihinin 31 Ocak olduğu duyuruldu. Başvuru yapan emeklilere maaşa ek 4.200 TL ödeme yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

2022 yılının son dönemlerinde pek çok banka emekli promosyon ödemeleri için resmen birbirleriyle yarıştı. Ödemeler vatandaşları memnun ederken, yeni promosyon ödemelerine ilişkin de duyurular peş peşe gelmeye başladı.

4.200 TL’YE KADAR ÖDEME YAPILACAK

Yapılan yeni açıklamaya göre başvuru yapan emeklilere maaşa ek 4.200 TL’ye kadar ödeme yapılacağı belirtildi. Maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca maaş alma sözü veren emeklilere ödeme yapılacağı açıklandı. Kampanyanın adresi ise Garanti BBVA!

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL ve 10.000 TL 10.000 TL ve üstünde olan emeklilere 6.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.

Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından promosyona konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi de sonlandırılır. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen promosyon tutarı bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm yöntemi ile iade edilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar