Milot Rashica'dan Galatasaraylıları çıldırtacak açıklama

Milot Rashica'dan Galatasaraylıları çıldırtacak açıklama
Beşiktaş'a geldiği için çok mutluluğu olduğunu söyleyen Rashica, "Teklifler arasında beni en çok isteyen ve benim en çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı. Görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık. Ben de yeniden Türkiye’de olduğum için mutluyum" dedi.

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Milot Rashica, siyah-beyazlı kulübün dergisine açıklamalar yaptı.

27 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş Dergisi'ne verdiği röportajdan bir bölüm şöyle:

"Elbette profesyonel bir futbolcusun ancak Türkiye’de futbolseverler için futbol halihazırda amatör bir tutkuyla takip ettikleri bir spor. Bir büyük takımdan, başka bir büyük takıma transfer olurken aklında soru işaretleri var mıydı? Geçtiğimiz sezon iyi bir sezon geçirdim, oradaki herkesle de gayet iyi anlaştım. Elimden geleni yaptım, sezon sonu da bir şampiyonluk yaşadım ancak kiralık bir futbolcuydum. Sözleşmem sona ermişti. Ben de profesyonel bir futbolcuyum, benim işim ve kariyerim bu. Bir sonraki adımı her zaman düşünmem gerekiyor. Ardından gelen teklifler arasında beni en çok isteyen ve benim en çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı. Görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık. Ben de yeniden Türkiye’de olduğum için mutluyum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar