Milli kick boksçular İtalya'da 14 madalyanın sahibi oldu

Milli kick boksçular İtalya'da 14 madalyanın sahibi oldu
Milli sporcular, İtalya'da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası'nda 14 madalya kazandı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu, Jesolo'da düzenlenen uluslararası organizasyon sonuçlarıyla gururlandırdı. Emircan Abdullah Beserek ve Ferizan Gocuk'un altın madalya kazandığı organizasyonda, Rabia Karagöz 50 kiloda KL stilinde altın, LC'de ise bronz madalyanın sahibi oldu. Türk sporcular Melis Avcı, Aybüke Kılınç, Zeynep Gültekin, Egemen Samet Pehlivan ve Serdar Anbarcı da bronz madalya ile dönerek Türkiye'yi gururlandırdılar.

Toplamda 14 madalya ile Türkiye Kick Boks Milli Takımı, göz kamaştıran bir performans sergileyerek başarılarını taçlandırdı. Vedat Köylü iki bronz madalya, Hacı Muhammet Erdoğan ise farklı kategorilerde üç bronz madalya ile katkı sağladı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, uluslararası şampiyonaların, Avrupa ve Dünya Kupaları ile Uluslararası Açık Müsabakaların sporu ve sporcuları geliştirmede kritik bir rol oynadığını belirtti. Kayıcı, "İmkanlar dahilinde katılmaya çalışıyoruz ve aldığımız başarılı sonuçlar bizi mutlu ediyor" dedi.

Başkan Kayıcı, milli takımı aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederek, desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, bütün Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar