Migros dev marketin tüm şubelerini satın aldı! Market zinciri 2017'de kurulmuştu

Migros dev marketin tüm şubelerini satın aldı! Market zinciri 2017'de kurulmuştu
Migros, İstanbul ve Konya'daki faaliyetlerini genişletmek amacıyla Kent Gross'un 6 şubesini satın alarak bu bölgelerdeki varlığını güçlendirdi. Satış işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

Dev market zinciri Migros, Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olarak tanınırken, İstanbul ve Konya'da faaliyet gösteren Kent Gross'un 6 şubesini satın alarak genişleme stratejisini sürdürdü. Satış işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

REKABET KURUMU ONAY VERDİ

Migros, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinirken, 3 Ocak 2024 tarihinde Rekabet Kurumu'na başvurarak Kent Gross'un 6 şubesini satın alma talebinde bulundu.

Migros dev market zincirini satın alıyor. Sırada başka market de var

İZİN VERİLEN İŞLEM

Rekabet Kurumu'nun yaptığı açıklamaya göre, Fatih Özbabacan Gıda Dış Tic. Ltd. Şti'nin Konya'daki altı mağazasının kiracılık hakları ve sabit kıymetlerinin Migros Ticaret AŞ tarafından devralınmasına izin verildiği belirtildi.

6asdasdsadasfas.jpg

KENT GROSS HAKKINDA

27 Aralık 2017'de Konya'da genç girişimci Fatih Özbabacan tarafından kurulan Fatih Özbabacan Gıda Dış Ticaret LTD. ŞTİ, toptan ve perakende satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Kent Gross, geniş bir müşteri kitlesine hizmet sunmak amacıyla marketlerden büfelere, kafeteryalardan restoranlara, otellere ve fabrikalara kadar çeşitli işletmelere ürün tedarik etmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar