Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson kırmızı halıda! İddialı tarzıyla büyüledi

Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson kırmızı halıda! İddialı tarzıyla büyüledi
Dünya genelinde tanınan pop kralı Michael Jackson'ın kızı ve aynı zamanda başarılı bir model olan Paris Jackson, 2024 Grammy Ödülleri'nde Kırmızı halıda boy gösterdi. Genç yıldız, siyah elbisesi ve iddialı tarzıyla geceye damga vurdu.

Kaliforniya'da düzenlenen etkinlikte, 25 yaşındaki Paris Jackson, Celine imzalı cesur tasarımıyla adeta göz kamaştırdı. Michael Jackson'ın kızı, seksi siyah elbisesiyle ve özgün aksesuarlarıyla tüm bakışları üzerine çekti. Şıklığının yanı sıra, genç modelin vücudundaki dövmeler de geceye damgasını vurdu.

Paris Jackson, kollarındaki ve göğsündeki tüm dövmelerini gizlemek için makyaj markası Cover FX ile işbirliği yaparak sıra dışı bir görünüm elde etti. Güzel model, cesur tercihleriyle adından söz ettirirken, geçmişte yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çekti. "Babam bize sadece pırıltılı ve ışıltılı bir dünyayı göstermedi. Üçüncü dünya ülkelerini de gördük" diyerek toplumsal konulara duyarlılığını vurgulayan Paris Jackson, hem tarzıyla hem de duruşuyla geceye damgasını vurdu.

640xauto-004.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar