MHP'nin acı günü! Belediye Başkanı hayatını kaybetti

MHP'nin acı günü! Belediye Başkanı hayatını kaybetti
Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali’nin hayatını kaybettiği açıklandı.

Kars’ta kalp krizi geçirdikten sonra beyin kanaması geçirdiği tespit edilen MHP’li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Ankara’ya sevk edilmişti. Burada tedavi altına alınan Hayali, yaşamını yitirdi.

Hayali’nin cenazesinin Kars’a getirilerek Sarıkamış’ta toprağa verilecek.

sarikamis-belediye-baskani-harun-hayali-hayatini-kaybetti.jpg

HARUN HAYALİ KİMDİR?

1 Mayıs 1962’de Kars’ın Sarıkamış ilçesinde doğan Harun Hayali, eğitim hayatını doğduğu şehirde tamamlayarak Kars Kafkas Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu. Ticaretle uğraşan Hayali'nin siyasi kariyeri 2009 ve 2014 yılları arasında Mahalli İdareler seçimlerinde iki dönem boyunca MHP çatısı altında Sarıkamış Belediyesi meclis üyeliği yapmasıyla başladı. Hayali ayrıca, Sarıkamış Belediyespor'un Kulüp Başkanlığını iki dönem boyunca üstlendi. Aile hayatına önem veren Hayali, evli olup üç çocuk babasıdır.

Harun Hayali, siyasi kariyerindeki çıkışını 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde gerçekleştirerek MHP'nin Sarıkamış Belediye Başkanı olarak seçildi. Bu süreçte belediye yönetimi altında Sarıkamış'ın yerel dinamiklerine katkıda bulunmayı amaçladığı belirtiliyor. Göreve başlamasının ardından şehrin gelişimi ve yerel yönetim çalışmalarında katılımcı ve etkili bir yönetim anlayışı sergilemeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar