MHP'li üst düzey isimden skandal sözler: AYM planını ağzından kaçırdı

MHP'li üst düzey isimden skandal sözler: AYM planını ağzından kaçırdı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, Anayasa Mahkemesi’ne yönelik çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Türkiye’nin mücadelesi küresel vicdanda karşılık buluyor” diyen Yönter, Cumartesi günü Riyad’da İslam İş Birliği Teşkilatı, olağanüstü toplanacağını belirtti.

"BU NASIL BİR VANDALLIK"

İslam ülkelerinin İsrail üzerindeki baskıyı artırması gerektiğini savunan MHP’li Yönter, “Gazze’nin denize yakın kısmında, Gazze’de yaşayanlar kirli su içiyor. 11 bine yakın kadın ve çocuk öldürüldü. İnsanlığın ağlaması lazım, bu nasıl bir vandallık, bu nasıl bir soykırım” ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİM MESAJI

Yerel seçime dair bilgilerde veren Yönter, “İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 39 ilçeye Cumhur İttifakı talip. Kazanacağız ve MHP bu hedefe yönelik gece gündüz çalışıyor. Artık İstanbul’da ‘Zillet’e son vermek istiyor” diye konuştu.

"AYM ANAYASA’NIN 14. MADDESİNİ İŞLEVSİZ HALE GETİRDİ"

Anayas Mahkemesi’nin aldığı kararlara ilişkin ise dikkat çeken değerlendirmeler yapan Yönter, “Bizim dağda, taşta başını ezdiğimiz teröristler, AYM’ye arka kapıdan giriyor. AYM tarafından can simidi atılıyor. Ya kapatacağız ya yeniden yapılandıracağız. AYM geleneği 2. Dünya Savaşı’ndan sonra ortaya çıktı. AYM bir defa Anayasa’nın 14. maddesini işlevsiz hale getirdi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar