MHP’li milletvekili Hasan Basri Sönmez AKP’li yetkilileri tehdit etti! Ellerinizi koparırız

MHP’li milletvekili Hasan Basri Sönmez AKP’li yetkilileri tehdit etti! Ellerinizi koparırız
AKP'nin muhtarlara baskı yaptığını iddia eden MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, AKP’li yetkililere seslenerek “İster tehdit deyin ister doğruyu söylüyor deyin” sözleriyle tepki gösterdi.

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, AK Parti'nin muhtarlara baskı yaptığını iddia ederek sert ifadeler kullandı.

Sönmez AK Parti'yi tehdit ederek "Ellerinizi koparırız. Biz ülkücüler istemesek kapıdan çıkamazsanız. İttifak diye bir şey var. Hak ediyor AKP, fırsat bulsalar yaparlar da" şeklinde konuştu.

oiui.jpg

HASAN BASRİ SÖNMEZ KİMDİR?

Hasan Basri Sönmez, 1974 yılında Isparta'nın Yalvaç ilçesinde doğdu ve eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı.

İşletme Yönetimi Bölümü mezunu olan Sönmez, aile geleneği olan dericilik sektöründe adımlarını attıktan sonra turizm, gıda ve inşaat alanlarında yurt dışında da çalışmalarını sürdürdü.

p.jpg

Siyasi kariyerine de aktif olarak katılan Hasan Basri Sönmez, 1996-1999 yılları arasında Yalvaç Ülkü Ocakları Başkanlığı ve 2020-2022 yılları arasında Isparta İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Isparta Milletvekili seçilmesi oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar