MHP'li Levent Uysal'ın Sırbistan vatandaşlığı doğrulandı

MHP'li Levent Uysal'ın Sırbistan vatandaşlığı doğrulandı
MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’ın Sırbistan vatandaşlığı aldığı iddiasını Uysal'ın avukatu doğruladı.

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal'ın Sırbistan vatandaşı olduğu konusu, gündemdeki ilgiyi sürdürüyor. Uysal'ın avukatı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uysal'ın Sırbistan vatandaşlığı hukuka uygundur" dedi.

MHP'nin Mersin Milletvekili Levent Uysal'ın 2020 yılında Sırbistan vatandaşlığı aldığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Uysal, bu durumu MHP'den Mersin Milletvekili seçilerek 14 Mayıs 2023 tarihindeki genel seçimlerde TBMM'ye giriş yapmıştı.

Sırbistan vatandaşlığı konusu gündemdeki ilgisini sürdürürken, Levent Uysal'ın avukatı, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Sayın Levent Uysal yasal bir başvuru sonucu Sırbistan vatandaşlığını almıştır. Hukuka uygundur" şeklinde konuştu. Avukat, Uysal'ın Sırbistan vatandaşı olmasının yasal süreçler çerçevesinde gerçekleştiğini ve bu durumun hukuki bir uygunluk içerdiğini vurguladı.

Uysal'ın Sırbistan vatandaşlığı konusundaki açıklamalar ve yaşanan gelişmeler, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda merak konusu olmaya devam ederken, bu durum hakkında kamuoyuna daha fazla bilgi sunulması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar