MHPli eski başkandan Meral Akşenere: "Allah sizden razı olsun"

MHPli eski başkandan Meral Akşenere: "Allah sizden razı olsun"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, memleket gezileri kapsamında Ankara’nın Gölbaşı ilçesinden Elmadağ’a geçti. MHP’nin eski ilçe başkanlığını yapan bir esnaf İYİ Parti lideri Akşener’e dertlerini anlattı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, memleket gezileri kapsamında Ankara’nın Gölbaşı ilçesinden Elmadağ’a geçti. MHP’nin eski ilçe başkanlığını yapan bir esnaf İYİ Parti lideri Akşener’e dertlerini anlattı. Elmadağlı esnafın o anlarda gözlerinin dolduğu görülürken; Akşener'e "Allah sizden razı olsun, esnaf odalarının yapmadığını yapıyorsunuz” dedi.

Yeniçağ'dan Berkay Bigeç'in haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener memleket gezileri kapsamında önce Ankara’nın Gölbaşı ilçesi oradan da Elmadağ ilçesini ziyaret etti, esnafla bir araya geldi. 1989 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İlçe Başkanlığını yaptığını belirten Adalet Yoldemir isimli bir esnaf İYİ Parti lideri Akşener’e dertlerini anlattı. Yoldemir, yaşadığı ekonomik sıkıntıları anlatırken gözleri doldu. 

“Allah sizden razı olsun, esnaf odalarının yapmadığını yapıyorsunuz” diyen Yoldemir şöyle konuştu:

“ESNAF ODALARI ARAYIP AİDATLARINI İSTİYOR”

“Bir esnaf olarak anlatıyorum en çok zulmü esnaf odalarından görüyoruz. Allah razı olsun sizden, sokak sokak, il il geziyorsunuz. Bunu neden esnaf odaları yapmıyor? Arıyorlar “Aidatlarınızı ödemek için yeni yapılandırma yaptık” diyorlar.”

“3 YERE 5 BİN LİRA PARA ÖDEDİM”

“Bankadan kredi almak için 3 ayrı yer beni sömürüyor. Esnaf odası “2 senedir neredeydin ver bakalım 2 bin lira” esnaf kefalet var bir de geçmiş aidatlarını istiyor 2 bin lira da ona veriyorum 4 bin lira oldu. Bir de Ankara Ticaret Sicil var oraya da veriyorum. 3 yere 5 bin lira para ödüyorum. Sendikalar var. Nerede bu sendikalar?”

“MHP İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTIM”

“Asgari ücretin diğer bir ismi kutsal ücrettir. Bunu siz de söylüyorsunuz. Kutsal ücretten vergi alınıyor. Bu alınmamalı. Bunları sizin de dile getirmenizi istiyorum. Esnaf odalarının yapmadıklarını yapıyorsunuz. 1989 yılında burada Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe başkanlığını yaptım.”

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar